Over ons

Sinds 2017 runnen wij, Jeroen Goossens en Jan Verplaetsen, onze eigen drankenleverancierzaak en drankenwinkel in het centrum van Haasrode. In maart 2020 zijn onze partners Jana Swings en Katlein Demol als zaakvoerders gestart bij J&J Drinks. Deze dames zijn al jaren vaste vrijwilligers bij J&J Drinks. Maar hebben hun professionele carrière stop gezet om J&J Drinks verder te laten ontwikkelen. Samen vormen we ondertussen een hecht team wat het familiale karakter van J&J alleen maar ten goede komt. 

Jan en Jeroen hebben allebei een gezonde passie voor bier en whisky. Een liefde die we met veel plezier delen met onze particuliere en professionele klanten. Van de scouts om de hoek tot festivals voor 5.000 aanwezigen.

Jeroen leidt de bestellingen in goede banen en trekt eropuit voor bedrijfsleveringen en evenementen. Jan ontvangt je met open armen in de winkel. Wijn kopen voor een familiediner? Streekbieren ontdekken? Bepalen hoeveel frisdrank je nodig hebt? We trakteren je op gratis advies. Jana vind je vaak terug in de winkel en helpt graag waar nodig met de grootste glimlach! Ze zorgt voor de leuke indeling van de winkel. Je komt ze ook wel tegen op de baan voor levering aan huis of je bedrijf. Zoek jij een hippe limonade of een lekker alternatief voor alcohol? Dan moet je bij Katlein zijn! Zij is altijd opzoek naar de laatste nieuwe hippe drankjes. Verder zorgt ze ervoor dat onze website, webshop, Facebook en Instagram up-to-date blijven. En zorgt zij samen met Jana voor de gezellige sfeer in de winkel. 

Samen zorgen wij voor de hechte familiale sfeer bij J&J Drinks die je zeker zal ondervinden tijdens je winkel bezoek.

Kom langs in de drankenwinkel of vraag vrijblijvend een offerte aan

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x